Wednesday, November 21, 2007

Julepuke

Puke, jeg blir så totally kvalm av alle de ekle folkene som bare snakker om julebrus hele tiden. Ooooo, julebrus er så godt, ooooo, når julebrusen kommer VET du at julen er der(sies med ekkelt smil om munnen), ooooo, julebrus er så forfriskende.

Here's a secret, suckers: Julebrus er bare vann, noe rødt, sukker og kullsyre. Hvordan kan noen like det? Det er akkurat som de ekle fyrstekakene som de hadde på Nille i gamle dager når jeg var ung. De til 19.90 som var laget av stearinlysrester, gamle doruller og tanntråd. Julebrus er for brus det Nillefyrstekaken er for kakeverden. Eller som Lena Alexandra er for musikkverden, eller det Adam Sandler er for filmverden, eller Ari Behn er for litteraturverden.

Og hva ER det med det derre " når julebrusen kommer VET du at julen er her"-pjattet? Herregud, mennesker! Julebrusen kommer i august, rett før skolen begynner igjen! Og julen er bare en teit komersiell ufunksjonell emosjonell betent graut uansett! alle vet at Jesus(som er en dame) ble født i Januar! Og du får faen ikke noe gave av meg til jul, og hvis du får en gave skal det være forgiftet julebrus!

Så fuck julebrus! og fuck sånn teit "ooo, grahns julebrusen er best!" DET ER AKKURAT DEN SAMME JULEBRUSEN UANSETT HVOR DEN KOMMER IFRA! Dette er ikke et stort debattmoment! Jeg hater, hater, hater når freaky emofreaks sitter og diskuterer til den store gullmedaljen om hvilken julebrus som er best. Hint: Julebrus er IKKE en nøye gjennomtenkt, veldig ulik oppskrift! Det er det samme, uansett! Gawd! Get yourselves some lives!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home