Tuesday, December 13, 2005

Referat av gårsdagens juleavsluttning på Foldnes Barneskole.

I går(dvs, ikke i dag, dvs, ikke tirsdag) var jeg på juleavsluttning ved Foldnes Barneskole. Det var helt jævlig. Hvorfor, spør du så frekt og freidig med den gjennomsiktige neglisjeen din? Alt for mange grunner:

1) Det blir bare flere og flere barn på Foldnes og omegn, men dessverre forblir gymsalen av samme proporsjoner som den var på 70 tallet, noe som betyr at når du er siste mann som kommer er De dessverre nødt til å oppdrive en stol( den største stolen noensinne) fordi det finnes 100 stoler og 8000 folk. Derfor må De plassere den enorme stolen i det eneste mellomrommet mellom de to radene med små-aggresive, undersexed foreldre, noe som gjør at drittungene som av en eller annen grunn løper fram og tilbake sparker i deg hele tiden og foreldrene ser på deg med blikk som sier:" Jaja, slik går det når du kommer for sent. Han eier ingen oppdragelse!"

2)Jeg blir flau av teite unger på fire år som skal "breake"(for mine mange senior lesere er "breaking" det de unge, hippe gjør i dag, ekvivalent til deres egen tids kastanjekasting. Det gjøres til høy musikk, såkalt rap(ikke utalt rap, men ræpp) og involverer løse bevegelser og at man står på hodet og går rundt og rundt og kanskje faller). Det er altså en helt ny form for tortur i å se unger ikke klare å gjøre et eneste dansetrinn(ikke til å forvekksles av pornografi, som er noe helt annet, selv om begge deler innvolverer promiskuøs risting av kjønnsorgan) og falle, og bli flau, og miste cowboyhatten de har plasert på de små hodene sine for å være adorable. Jeg klarte ærlig talt ikke å se på dem , så jeg stirret på hun sinte damen som var irritert fordi jeg satt i den store stolen og blokkerte for alle sammen.

3)Hun sinte damen som var irritert fordi jeg satt i den store stolen og blokkerte for alle sammen hadde også en lei tendens til å initiere at alle skulle klappe med i takten på ALLE sangen, noe som bare er helt forjævlig. Hvem er det egentlig hun tror hun er? Hun hadde en usedvanlig prominent nese og jeg hater henne akkurat som jeg hater Dilbert.

4)Allsanger suger.

5)Allsanger suger. I alle fall mange allsanger. Der publikum bare kan det første verset. Og publikum har vært innelåst i en miniatyr-gymsal med ventilasjon fra 1901(fra den tiden man mente at luft var farlig siden polio vandret med luften( noe som selvfølgelig er latterlig siden polio er et virus som heter Poliomyelitis og er en paralytisk sykdom)). Og publikum svetter og vil ut og programmet er ikke er ferdig før etter en og en halv time!

6)Det er morsomt når de mindre klassene skal synge og ingen av de tørr å synge så læreren står bak gardinen og er den eneste som synger...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home